online şirket etkinlikleri

2022 Yılında Online Etkinliklerin Yeri ve Önemi

Online etkinlikler; milenyum çağının ilk çeyreği tamamlanırken, küresel piyasada hatırı sayılır hacimlere ulaşan markaların gelecekte benimseyeceği yegane pazarlama ve etkileşim faaliyetleri arasında yer almaktadır.

Dijital platformların her geçen saniye farklı boyutlara evirildiği online etkinlik dünyası; elbette reklam, tanıtım ve pazarlama alanlarında da hakimiyeti ele geçirmiş durumda.

Peki, online etkinliklerin 2022 yılı için ön görülen yetkinliği ne boyutta olacak? Bu sorunun en net cevabı elbette uygulama aşamasından sonra verilebilir ancak, şu anki veriler ışığında; bu etkili yetkinlik hem 2022 yılında hem de takip eden yıllarda online etkinliklerde kalmaya devam edecek gibi görünüyor. Bilhassa son dönemin getirdiği çalışma düzeni ve alışveriş alışkanlıklarının bir sonucu olarak, dijital platform algısının hedef kitlelerin bile dışına taşmış olması; bu durumun en net göstergesidir.

Online etkinliklerin, markalaşma hamleleri arasında hizmet ettiği en mühim kategoriler arasında iki tanesi maksimum verim potansiyeli taşır. İlkinde çalışma alanının gerekliliklerini ve çalışan potansiyelini test imkanı sunan, ancak bunu eğlenceli ve soft bir şekilde yapan online etkinlik modeli; yönetim ve çalışan arasındaki ilişkinin kuvvetlenmesine olanak sağlar. Aynı zamanda iş arkadaşları ve ast-üst ilişkileri disipliner yapıdan kopmadan eğlenceli bir hal alabilir.

Online etkinlik uygulamalarının ikinci maksimum verim kategorisi 2022 yılı ve sonrası için etkileşim ölçütü olarak gösterilir. Hedef kitle ve marka arasında, hedef dışı kitleye bakış ve markanın bakış açısı arasında güçlü bir köprü görevi gören online etkinlikler; marka deneyimi yaşayan hedef kitlenin, bu deneyimden mutlu ayrılmasını sağlar. Ancak temel işlevi hedef kitle ve marka arasında tespit – tanıtım – pazarlama üçgeninin sınırlarını çizmektir. Bu sayede profesyonel şekilde tanıtım – lansman etkinliği düzenleyen markalar, online etkinliklerden mutlu ayrılan potansiyel kitleye karşı aslında profesyonel bir PR operasyonu yürütebilir.

Profesyonel pazarlama ve PR çalışmalarının yürütülebilmesi için, online etkinlikler de dahil olmak üzere tüm marka deneyimleme çalışmalarının, alanının en iyisi markalar tarafından tasarlanması gerekir. Böylece online etkinlik alanına ayrılan bütçenin kapsama göre en minimum düzeyde ve işleve göre en maksimum düzeyde olması sağlanır.

Veri değerlendirmelerinin yapılabilmesi için kayıt toplama ve saklama amacı olan markaların, diledikleri tasarımla etkinliklerini sunabilmesi bu yolla mümkündür. Escapist tarafından hazırlanan modern online etkinlik serileri, tüm bu kategorilerin beklentileri karşılayacak şekilde gerçekleştirilmesini sağlar.

Escapist online etkinlikler;

Sıfır noktası

Ajan Nomad, bir araya getirdiği çok özel bir ekiple kıyameti başlatmak isteyen kadim bir düşmana karşı destansı bir mücadeleye girişiyor. Bu muhteşem ekip 90 dakika içerisinde 5 farklı şehre yerleştirilmiş nükleer bombaları durdurmaya çalışırlar. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır.

Geçmiş ve geleceğin karşı karşıya geldiği bu savaşta ekibimiz bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmak zorunda kalır.

 

Uzaylı Hack

Genç bilim insanı Maya, insanları Dünya’ya yaklaşmakta olan felakete inandıramaz. Kuracağı çok özel bir ekip ile bu tehdide karşı koymaya çalışır. Maya ve ekibi 90 dakika içerisinde Dünya’dan uzaya süzülen iletişim sinyallerini durduracak bir koda ulaşmaya çalışırlar. Amaçları yaklaşmakta olan uzaylı filosunun haritasında dünyayı görünmez yapmaktır.

Dünya dışı varlıkların mantık koridorlarında mental bir mücadele verecek olan ekibimizin bu yıldızlar arası savaşta birbirlerinden başka kimseleri yoktur.

 

 

 

 

Online etkinlikler

İşaretlere Dikkat Edin

Her güne farklı bir cinayetle uyanan İstanbul’da panik iyiden iyiye hissedilmeye başlamıştır. Cinayet bürodan Başkomiser Murat kurbanlar arasındaki bağlantıları dehşetle dark eder. Bu cinayetler sadece bir başlangıçtır.  Murat yaklaşmakta olan fırtınayı durdurabilmek için çok gizli bir ekip kurar.

Başkomiser ve ekibi bir katilin zihin koridorlarında gizemlerle dolu bir kapıyı aralamak üzeredirler.

 

 

Online etkinlikler

Gelecek şimdi

21. yüzyılın sonunda Dünya tek devletli bir yapıya geçmiş ve yönetimi ise ANA isimli bir yapay zekaya teslim edilmiştir. Fakat yıllar içerisinde güçlenen ve kontrolden çıkan ANA tüm insani faaliyetleri manipüle etmiş, insanlığı kör ve umutsuz bireylere dönüştürmüştür.

Zaferi hiç kutlanmayacak ama sonuçları dünyayı kurtaracak bir devrim hareketi başlamak üzeredir.

 

 

Online etkinlikler

Özel Tasarım Online Oyun

Ajan Nomad, bir araya getirdiği çok özel bir ekiple kıyameti başlatmak isteyen kadim bir düşmana karşı destansı bir mücadeleye girişiyor. Bu muhteşem ekip 90 dakika içerisinde 5 farklı şehre yerleştirilmiş nükleer bombaları durdurmaya çalışırlar. Ama bu hiç de kolay olmayacaktır.

Geçmiş ve geleceğin karşı karşıya geldiği bu savaşta ekibimiz bilinmezliklerle dolu bir dünyaya adım atmak zorunda kalır.

Ve daha fazlası için web adresimizi ziyaret edebilir, ekibiniz için hızlıca online etkinlik planlaması yapabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir